the worst type of crying.



THE WORST TYPE OF CRYING.

<3 | via Tumblr



pukul 3 pagi.

bila semua manusia tengah tidur.

dan bila kau rasa pedih dekat hati kau naik dekat tekak. 
kau cuba telan sakit tu, tapi rasa macam telan kaca.

mata kau.. apa yang kau nampak semuanya kabur. 
sebab penuh dengan air mata yang cuba nak keluar.



dan kali ni kau tahu,
kau tak kan boleh kelip mata banyak-banyak kali untuk hilangkan air mata tu.




so..

kau biarkan air mata tu mengalir.




mengalir




dan terus mengalir.


Home Is Whenever I'm With You | via Tumblr




kau nak menjerit. 
tapi kau takut orang sebelah kau perasan.





so you tried your best to keep quiet.


kau rapatkan both of your knees dekat dada, 
dan cuba untuk kawal suara kau supaya orang lain tak terjaga.


but it hurts too much.



too much.



kau menangis teresak-esak.



kau tekap tangan sekuat mungkin dekat perut kau

cause truthfully, untuk tahan suara waktu menangis hurts like hell.



BROKEN | via Tumblr

eventually, kau rasa macam tak boleh bernafas lagi dah.

kau cuba untuk kawal suara kau. tapi kau tak boleh.

dan bila kau cuba tarik nafas sekali dengan air mata, 


bahu kau terhincut.


for a gasp of moment, it is the loudest sound on earth.



and then you regret. sebab ada kemungkinan, ada orang yang perasan.


you tell your self over and over again.


"don't cry. don't fucking cry. jangan menangis sayang"

Ad Astra Per Espera. | via Tumblr



but you know what hurts the most?


the fact yang kau menangis sorang-sorang.






seriamelia. Powered by Blogger.

Featured Post

Do you know how can i tell when you are sad?

"Do you know how can i tell when you are sad?" How? Did you know when you are sad, you tend to smile smile a lot mo...