#CourageConfess by seri amelia







TELL ME YOUR LOVE STORY.




one step for me to be a writer.


a chance for you to share your love story.






semua orang ada kisah cinta dia masing-masing




kau, aku, dia… semua cerita lain-lain walaupun kadang-kadang dalam 'tajuk' yang sama.




tak kisah kau umur 15 tahun sekalipun, tapi kalau kau betul rasa itu cinta.
mungkin itu memang betul cinta.



jangan biarkan orang lain judge kau.


jangan biar manusia-manusia yang kononnya "dewasa" kata:


"itu cuma cinta monyet"


walaupun cerita cinta kau dengar macam mengarut atau cuma bertahan sekejap…


tapi itu tetap cinta



it is still your love story



Untitled







"Ter-jatuh cinta dengan Bestfriend sendiri"




"stuck dengan ex-boyfriend"




"friendzone"




"crush"




"cinta tak berbalas"




"cinta dalam diam"





kisah kau dalam tajuk yang mana satu?


or maybe, a uniqe new title. 

Live life to the fullest! | via Tumblr



tapi kau tak rasa macam nak tahu,

apa pandangan orang lain tentang kisah cinta kau?




oh well...



so, let's play a game.



tapi game ni perlukan keberanian



#CourageConfess










kau boleh DM or simply We Chat aku kisah cinta kau.



annynomously 



tanpa nama siapa boy/girl tu.




and thus, aku akan post something yang berkaitan dengan kisah cinta kau.



plus, 



aku akan cari LAGU, GAMBAR AND QUOTES

yang berkaitan dengan kisah cinta kau.




sounds fun right?




Facebook



Blog de immortalized - Page 13 - Only citations. ♥ - Skyrock.com

Handy Uploads | via Facebook




p/s: as a writer, semua cerita yang kau bagitahu, aku akan rahsiakan.
oh and, aku akan tanya nickname untuk kau letak sebelah title post.













seriamelia. Powered by Blogger.

Featured Post

Do you know how can i tell when you are sad?

"Do you know how can i tell when you are sad?" How? Did you know when you are sad, you tend to smile smile a lot mo...